”Äiti Luonto alkaa olemaan lopen kyllästynyt meihin” – Placebo julkaisi uuden singlen tulevalta levyltään

Placebo julkaisee uuden Never Let Me Go -albuminsa 25. maaliskuuta. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen täyspitkä albumi lähes vuosikymmeneen: edellislevy Loud Like Love julkaistiin vuonna 2013.

Levyltä jo aiemmin julkaistut Beautiful James sekä Surrounded By Spies -singlet ovat nyt saaneet jatkoa uudesta Try Better Next Time -kappaleesta, joka jatkaa teksteiltään levyn suoraa ja rehellistä kuvausta nykyajasta. Kappale on hymni maailmanlopulle ja siinä odotetaan innolla, mitä seuraavaksi on luvassa – oli ihmiskunta osa sitä tulevaisuutta tai ei.

”Se ei ole maailmanloppu, ainoastaan ihmiskunnan loppu. Sukupuutto, jota emme omassa ylimielisyydessämme suostu näkemään. Äiti Luonto alkaa olemaan lopen kyllästynyt meihin”, laulaja Brian Molko kommentoi.

Placebon on tarkoitus lähteä myös kiertueelle uuden levynsä tiimoilta. Yhtye on suunnitelmien mukaan saapumassa myös Suomeen ja mikäli maailmantilanne vain sallii, nähdään yhtye Helsingin jäähallin Black Boxissa 13. lokakuuta. Liput konserttiin ovat myynnissä Ticketmasterissa.