Albert Järvisen kitaralaukusta baarijakkaraan ja soittimiin: Tuomari Nurmio huutokauppaa välineistöään

24.2.2021 09:20

Kappas! Tiedote kertoo, että nyt olisi musiikkitietoisen nettiyleisön saataville tullut kosolti kiinnostavuuksia. Viime marraskuussa 70 vuotta täyttänyt Tuomari Nurmio on aloittanut verkkohuutokaupan, jossa on myynnissä kirjava kokoelma artistin käyttämiä soittopelejä, vahvistimia, vaatteita ja muuta merkillistä.

Tarjolla on kamaa aina Albert Järvisen vanhasta kitaralaukusta baarijakkaraan sekä haitarista kitaroihin. Huutokaupattavia tuotteita on kaikkiaan yli kuusikymmentä eri nimikettä.

”Näissä hommissa skeboja ja speduja, rotseja ja bresoja tulee ja menee. Joitakin tulee käytettyä enemmän ja joitakin vähemmän. Kun kamat eivät mahdu kaappeihin, jotain täytyy tehdä. Osa näistä on pyörinyt reissuissa ja osa pysynyt kaapissa. Kaikki on kuitenkin asiallista ja laadukasta kamaa”, Nurmio kirjoittaa tiedotteesa.

Huutokauppa on käynnissä keskiviikkoon 3. maaliskuuta klo 22.00 asti. Huutokaupan järjestää Tuomari Nurmion verkkokauppaa ylläpitävä Backstage Rock Shop Oy. Tututstu aiheeseen tarkemmin täällä.

Lisää luettavaa