Albumiuutisia: No Doubt, Slipknot, Depeche Mode

5.5.2012 23:41

No Doubt julkaisee kauan työn alla olleen kuudennen albuminsa syyskuun lopussa. Yhtye tiedotti asiasta tällä videotervehdyksellä. Rock Steadyn (2001) seuraajasta on tihkunut tietoa jo vuosien ajan, mutta julkaisu on viivästynyt useaan otteeseen.

Mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella saadaan uusi albumi myös Depeche Modelta. Yhtyeen laulaja Dave Gahan kertoi asiasta Spin-lehden haastattelussa. Gahanin mukaan äänitykset ovat jo pitkällä ja sujuneet hyvin. Depeche Moden edellinen albumi oli vuoden 2009 Sounds Of The Universe. Dave Gahan on mukana laulajana ja sanoittajana Soulsaversin pian julkaistavalla albumilla The Light The Dead See.

Uudesta albumista on lisätietoa kertonut myös Slipknot, tosin yhtyeen viidettä levyä joudutaan odottamaan pitkälle ensi vuoteen. Yhtyeen dj Sid Wilson kertoi bändin menevän studioon heti ensi vuoden alussa. Yhtyeen edellinen albumi oli vuoden 2008 All Hope Is Gone. Yhtyeen jatko on ollut epävarmaa sen jälkeen kun basisti Paul Gray kuoli vuonna 2010. Sid Wilson kertoi äänitysaikeista NME:n haastattelussa.

 

Lisää luettavaa