Aleah Stanbridgen sooloalbumin julkaisu lähenee – Nyt tarjolla uusi singlelohkaisu!

19.6.2020 13:23

Laulaja, muusikko ja säveltäjä Aleah Stanbridge poistui keskuudestamme 18. huhtikuuta 2016.

Swallow The Sunin kitaristi Juha Raivio – Stanbridgen elämänkumppani – on viime vuosien aikana valmistellut Stanbridgeltä kesken jäänyttä biisimateriaalia julkaisukuntoon, ja Aleah-nimen saanut tuplamittainen levy ilmestyy 1. heinäkuuta. Ko. päivä olisi ollut Stanbridgen 44. syntymäpäivä.

Raivion ja Jaani Peuhun (Swallow The Sun, Iconcrash) tuottama, niin akustisia kuin sähköisempiä sekä kokeellisempia kappaleita sisältävältä levyltä on julkaistu aikaisemmin jo kolme näytettä. Kirjoitimme My Will -kappaleesta täällä, kun taas Inverted Enlightenment löytyy täältä ja Vapour puolestaan täältä.

Pitkäsoitolta on nyt lohkaistu neljäs kappale, eeppisen tunnelmallinen Sacrifice. Biisissä on myös mukana kanadalaislaulaja Anilah, ja sen pariin pääsee tuossa vähän alempana.

– Anilah tehnyt musiikkia Vikings 6 -kaudelle ja hän on työskennellyt myös Wardrunan Einar Selvikin kanssa. Sacrificen alussa muuten hirnuu Aleahin Phoenix-hevonen, ja Phoenixistä otetuista kuvista on tehty myös videossa näkyvän hevosen figuuri, kertoo Raivio.

Lisää luettavaa