Alice Cooper Johnny Deppistä: Ihmiset yllättyvät, miten hyvin Jack Sparrow soittaa kitaraa

Cooper kehuu Hollywood Vampires -kollegaansa.
16.5.2018 09:52

Näyttelijä Johnny Deppin sekä rockmaailman suurmiesten, Alice Cooperin ja Joe Perryn muodostama Hollywood Vampires saapuu Suomeen aivan piakkoin. Mikäli joku pohtii, miten Depp pärjää Cooperin ja Perryn kaltaisten veteraanien rinnalla, ei huolta: Cooper vakuuttaa tuoreessa Evening Standardin haastattelussa kitaran pysyvän näyttelijän näpeissä vallan hyvin.

”Lavalla soittaminen ei ole hänelle uusi juttu. Ihmiset tulevat todella yllättymään, kun kuulevat hänen soittavan – he kun tuntevat hänet vain Jack Sparrow’na”, Cooper toteaa viitaten Deppin roolihahmoon suositussa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa.

”Kun ihmiset hänet kitaran kanssa, he havahtuvat: ’Hetkinen, en tiennytkään että hän soittaa noin hyvin’. Hän on ihan oikea kitaristi. En minä työskentelisi kenenkään sellaisen kanssa, joka ei olisi yhtä hyvä kuin kuka tahansa muu, kenen kanssa normaalisti soittaisin.”

Hollywood Vampires konsertoi Helsingin Kaisaniemessä 10. kesäkuuta. Ennen Deppiä, Cooperia, Perryä ja kumppaneita yleisöä viihdyttävät Michael Monroe, Lost Society sekä Olli Hermanin, Alexi Laihon, Archie Cruzin ja Jussi69:n muodostama The Local Band.

Lisää luettavaa