Alice Cooperilla on huomionarvoisia uutisia tulevaan levyynsä liittyen – mukana hääräämässä alkuperäisyhtyeen jäsenistöä

1.12.2019 19:21

Shock rock -veteraani Alice Cooper kertoo, että tulossa olevalla albumilla tullaan kuulemaan hänen alkuperäisen taustayhtyeensä elossa olevia jäseniä. Samalla mies vahvistaa, että syyskuussa julkaistu Breadcrumbs-ep toimi esimakuna siitä, mitä tuleman pitää.

”Breadcrumbs ikään kuin johdattelee tulevalle albumille”, Cooper kertoo Conseque of Soundille. ”Se on ihan täysin alkuperäismateriaalia… Alkuperäisbändi tulee soittamaan sillä. Alkuperäiset jäsenet. Siellä on kaksi tai kolme biisiä, jotka kirjoitimme alkuperäisten jätkien kanssa, ja ne ovat ihan puhdasta Detroitia.”

”Siellä on vierailtu paljon paikoissa, joissa emme normaalisti käy, sillä työskentelemme sellaisten kirjoittajien kanssa, joiden kanssa emme yleensä työskentele”, mies jatkaa. ”Tykkään välillä murtautua ulos muotista, jossa Alice Cooper -albumi kuulostaa Alice Cooper -albumilta. Tämä tulee kyllä kuulostamaan Alice Cooperilta, mutta mukana on ehdottomasti erilaisia mausteita, joita emme yleensä käytä.”

Cooperin mukaan albumin taustat on nauhoitettu Detroitissa ja laulut tullaan äänittämään Phoenixissa.

Voit kuunnella Conseque of Soundin haastattelun yltä.

Lisää luettavaa