Alice Cooperilla on peräti kaksi uutta levyä työn alla – ”Ne ovat tyystin erilaiset, mutta silti täysin Alice Cooperia”

Scott Moore / Shutterstock / All Over Press

Rokkari julkaisi juuri myös spoken word -levyn.

Kauhurokkari Alice Cooper täyttää tulevana perjantaina (4.2.) kunnioitettavat 74 vuotta. Ikä ei kuitenkaan näy ainakaan miehen työtahdissa, sillä tämä paljastaa tuoreessa Trunk Nationin haastattelussa työstävänsä ei yhtä vaan peräti kahta uutta albumia samanaikaisesti. Kyseiset levyt tulevatkin olemaan järjestyksessään rokkarin uran 29. ja 30. studioalbumit.

”Yksi on täysin kirjoitettu ja alamme tehdä pohjaraitoja sille hyvin pian. Toinen häämöttää vain hieman kauempana tulevaisuudessa, mutta sitäkin kirjoitetaan parhaillaan”, Cooper sanoo ja vahvistaa Bob Ezrinin tuottavan molemmat levyt.

”Ne ovat tyystin erilaiset, mutta silti täysin Alice Cooperia, puhdasta rock ’n’ rollia. Molemmat levyt tulevat olemaan hard rockia.”

Cooper julkaisi myös juuri spoken word -levyn Alice Cooper and the Tome of Madness, joka toimii myös samannimisen nettikasinopelin kylkiäisenä. Kyseessä on 16-minuuttinen kauhutarina, jonka Cooper lukee. Tome of Madness on saatavana mustana tai keltaisena 12″ vinyylinä, jotka ovat molemmat rajoitettuja 500 kappaleen painoksia.

Cooperin edellinen varsinainen levy Detroit Stories ilmestyi puolestaan viime vuonna.