Alkuperäinen Parliament-Funkadelic-laulaja Clarence ”Fuzzy” Haskins on kuollut

18.3.2023 22:00

Laulaja-multi-instrumentalisti Clarence ”Fuzzy” Haskins on menehtynyt 81-vuotiaana. George Clinton tiedotti Haskinsin kuolemasta sosiaalisessa mediassa.

”Joudumme suruissamme ilmoittamaan alkuperäisen Parliament-Funkadelic-jäsen Clarence Eugene “Fuzzy” Haskinsin (syntynyt 8. kesäkuuta 1941-17. maaliskuuta 2023) poismenosta.”

”Rukouksia Clarence ‘Fuzzy’ Haskinsin perheelle ja ystäville. Menetimme hänen taajuutensa tänään 17.3.23. Hän oli Parliament/Funkadelic-alkuperäisjäsen ja kuului Rock and Roll Hall of Fameen. Tulemme kaipaamaan sinua ystäväni, yhtyetoverini ja soulveljeni. Kiitos ohjauksestasi pentuvuosinani”, Haskinsin entinen yhtyetoveri Bootsy Collins twiittasi.

Clinton ja Haskins vaikuttivat 50-/60-lukujen doo wop -kokoonpano The Parliamentsissa, josta myöhemmin muodostui Funkadelic ja Parliament.

Haskins soitti laulamisen lisäksi kitaraa ja rumpuja. Hän oli mukana kirjoittamassa muun muassa Funkadelicin alkuaikojen I Got A Thing- ja I Wanna Know If It’s Good To You -kappaleita. Monilahjakas muusikko siirtyi Parliament-Funkadelicista soolouralle vuonna 1977.

Lisää luettavaa