Alma Sipilä julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa – Nuhteeton mies kasvoi kaksiulotteisesta kolmiulotteiseksi

"Videon myötä Nuhteeton mies kertoo minullekin tarinoita ja totuuksia, joita en siinä aikaisemmin ollut kuullut."
7.7.2017 08:21

Laulaja-lauluntekijä Alma Sipilä on julkaissut ensimmäisen musiikkivideonsa Nuhteeton mies -kappaleeseen. Kappale löytyy Sipilän vuonna 2016 julkaistulta Pilvet ovat valtameriä -esikoislevyltä, jonka taiteellisena tuottajana toimi Risto-yhtyeestä tuttu Risto Ylihärsilä.

Vaikka levy julkaistiinkin jo viime syksynä, Sipilän mukaan tuntui tärkeältä antaa erityisesti juuri tälle kappaleelle mahdollisuus tulla kuulluksi uudella tavalla. Sipilä sanookin lopputuloksen yllättäneen jopa hänet itsensä; videon myötä kappale ja sen maailma muuttui kaksiulotteisesta kolmiulotteiseksi. Iso kiitos tästä kuuluu Sipilän mukaan loistavalle tiimille.

– Videota kuvatessa merkityksellisintä ja vähän jopa uskomatontakin oli saada kokea se, miten kaikki omistautuivat videon toteuttamiseen ja siitä parhaan mahdollisen tekemiseen yhtälailla täydesti. Musiikin tekemisen lähtiessä liikkeelle niin paljon yksin neljän seinän sisällä laulun työstämisestä ja teemojen käsittelemisestä, oli valtavan hienoa saada kokea olevansa osa ryhmää, joka loi kappaleen pohjalta jotain ihan uutta yhdessä, Sipilä kuvailee.

– Tätä on vaikea saada sanoiksi, mutta videon myötä Nuhteeton mies kertoo minullekin tarinoita ja totuuksia, joita en siinä aikaisemmin ollut kuullut.

Lisää luettavaa