”Amerikan kuvottavin mies”, ”kylähullu” ja niin edelleen – Eagles of Death Metal -pomo saa oikein kunnolla kuraa niskaansa somepäivitystensä tiimoilta

Eagles of Death Metal -nokkamies Jesse Hughes nostatti melkoisen äläkän kuluvan viikon alussa kommentoiduttuaan aselakien tiukentamista ajaneisiin March of Our Lives -marsseihin osallistuneiden opiskelijoiden muun muassa häpäisseen kouluammuskeluissa menehtyneiden muistoa. Mies on sittemmin poistanut sosiaalisessa mediassa alunperin jakamansa tulikivenkatkuiset päivitykset, mutta niinhän se menee, että minkä kerran nettiin jättää, se siellä myös pysyy.

Muiden muassa juontaja Piers Morgan närkästyi laulajan esittämistä näkemyksistä sen verran pahasti, että julkaisi Twitterissä seuraavanlaisen, Hughesia vähemmän mairittelevan päivityksen: ”Amerikan kuvottavin mies. Kumarra yleisölle @jesseEODM, sinä viheliäinen aseita heilutteleva ääliö.” Hughesin Eagles of Death Metal -yhtyetoveri Josh Hommen kanssa reippaasti yhteistyötä vuosien varrella tehnyt Mark Lanegan  puolestaan harmitteli Hughesin kummaa käytöstä tälle suoraan osoittamallaan viestillä. ”Sydämeni särkyy, kun ajattelen kaikkia menneisyytemme hyviä aikoja ja näen sinun hukanneen nyt näin pahasti suuntasi. Tule takaisin veli”, Lanegan vetosi päivityksessään.

Kanadan hard rock -lähettiläs Danko Jones ei hänkään sanoissaan juuri Hughesia kuvaillessaan säästellyt: ”Eräs asia jonka kaikki tuntuivat ohittavan Jesse Hughesin ällöttävässä Instagram-postauksessa, jossa hän kutsui Parklandin selviytyjiä säälittäviksi, oli se, että kaveri ei erota pilkkua ja ellipsiä toisistaan. Hän ei ole vain tomppeli, vaan aivan täysiverinen kylähullu.”

Melkoisen tujakkaa palautetta, ei voi muuta sanoa.