Amorphis-levy ennakossa, Megadeth ja Slayer miksaukseen

21.5.2009 11:59

Toukokuun 27. ilmestyvä Amorphis-albumi Skyforger on kuunneltavissa kokonaisuudessaan yhtyeen MySpace-sivulla. Seppä Ilmarisen edesottamuksiin pureutuvasta albumista voi lukea lisää tuoreesta Soundista.

Amerikkalaiset thrash-legendat Slayer ja Megadeth ovat puolestaan saaneet uudet albuminsa hyvälle mallille. Slayer-kitaristi Kerry kingin mukaan seuraava Slayer-kiekko lähtee miksaukseen lähipäivien aikana. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että levyn tuottaja Greg Fidelman "saattaa myös miksata pitkäsoiton". Fidelmanhan on kaveri, joka miksasi Metallican Death Magneticin – ja siitäkös on tunnetusti tullut sanomista.

– Vertaisin tulevaa levyä Seasons In The Abyss -pitkäsoittoomme. Albumille on päätymässä vähän kaikenlaista materiaalia, nopeata ja hidasta, King sanoo.

Megadethin syyskuussa ilmestyvä studioalbumi on myös nauhoitettu. Purkitukset tapahtuivat yhtyeen omassa Vic’s Garage -studiossa Kalifornian San Marcosissa. Brittituottaja Andy Sneap miksaa levyn valmiiksi omassa Backstage Studios -kompleksissaan Englannissa.

– En ole ollut mistään levystäni näin innoissani sitten 80-luvun, yhtyeen pomo Dave Mustaine kuvailee.  

Lisää luettavaa