Amorphisin juhlakeikkoihin muutoksia – rajoitukset pakottavat bändin ”huomattaviin ponnistuksiin”

Amorphis ei ainakaan anna kovin helposti periksi. Yhtye aikoo juhlistaa 30-vuotista taivaltaan erikoiskeikoilla vaikka sitten vaikeimman kautta – ja hankalaa se todella näyttää olevan näin koronapandemian keskellä. Harmillinen juttu, että tällaiseen säätöön joudutaan.

Helsingin Tavastia tiedottaa, että lokakuuksi kaavaillut juhlakeikat hoidetaan erikoisjärjestelyin. Alun perin Amorphisin piti soittaa kolme keikkaa, joista kullakin olisi kuultu eri vuosikymmenen tuotantoa. Nyt suunnitelmana on, että kolmen keikan sijaan kuullaan jopa kuusi konserttia. Tämä johtuu tietysti yleisörajoituksista, kun Tavastialle ei voi ottaa sisään normaalia määrää asiakkaita. ”Kolmen keikan muuttuminen kuudeksi vaatii bändiltä huomattavia ponnisteluja ja Tavastialta puhtaanapitotoimia konserttien välissä”, Tavastian päivityksessä sanotaan.

Niinpä Amorphis esittää kolmannen vuosikymmenensä tuotantoa 14.10. kello 18 ja 21:30. Toisen vuosikymmenen tuotantoa soitetaan 15.10. kello 18 ja 21:30 ja alkuaikojen biisejä kuullaan 16.10. kello 18 ja 21:30. Alkuperäisille keikoille ostetut liput eivät käy enää sellaisinaan, vaan jokaisen lipunostajan tulee päivittää lippunsa tässä osoitteessa. Liput tulee päivittää korvaavalle keikalle 7.10. klo 23.59 mennessä.