The Ark laittaa pillit pussiin

Ruotsalaisyhtye The Ark juhlii ensi vuonna mittavaa uraansa julkaisemalla kokoelmalevyn sekä lähtemällä viimeisen kerran kiertueelle. Bändi käynnistää jäähyväisklubirundinsa Suomesta.

– Aiomme laittaa pillit pussiin ensi kevään ja kesän kiertueen jälkeen. Meistä tuntuu, että olemme saavuttaneet sen, minkä olemme taiteellisesti tavoitelleet ja nyt onkin tullut aika mennä eteenpäin. The Ark on ollut valtavan suuri osa elämäämme ja bändi tulee aina merkitsemään meille paljon, The Ark tiedottaa.

– Kokoelmalevy summaa uramme ja suurimmat hittimme. Kevätkiertue on taas lahja faneille. Palaamme vielä kerran lavoille, joilla olemme esiintyneet vuosien varrella ja nyt haluamme tarjota intiimit sekä ainutlaatuiset konsertit. Haluamme keikoilla kiittää juuri niitä diggareita, jotka ovat tehneet The Arkista ilmiön. Kiertueesta tulee hittien ilotulitusta ja riemuisaa yhteislaulua.

The Arkin uusi single Breaking Up With God julkaistaan tammikuussa ja kokoelmalevy Arkeology ilmestyy puolestaan helmikuussa.

The Ark esiintyy Helsingin Tavastialla 3. ja 4. maaliskuuta.

www.thearkworld.com