Arkistojen aarreaitat aukeavat – Neil Youngin ystävät saivat painavan syyn odottaa joulukuuta

15.11.2017 15:58

Neil Young kertoo Facebookissa monellakin tavalla ilahduttavia uutisia. Jo jonkun aikaa lupailtu Young-arkisto ilmeisesti avautuu 1. joulukuuta, ja siellä riittääkin fanikunnalle ihmeteltävää. Samalla kerrotaan, että Youngin uusi albumi ilmaantuu samana päivänä.

”1. joulukuuta on minulle suuri päivä. The Visitor saapuu sinun kaupunkiisi, ja minä suuntaan omaani”, Young kirjoittaa.

”Arkistoni aukeaa tuona päivänä, ja voit kuunnella jokaista kappaletta, minkä olen koskaan julkaissut niin hyvälaatuisena kuin mihin laitteistosi pystyy. Kaikki on kuten pitääkin.”

Young lisää, että alussa palvelu on ilmainen. Ultimate Classic Rock arvelee, että mainittu ”niin hyvälaatuisena kuin mihin laitteistosi pystyy” -kohta viittaa siihen, että arkisto toimii myös havaintoesityksenä Youngin uuden Xstream-palvelun kyvyistä.

Vielä kun Young lähtisi tien päälle, niin voitaisiin huokaista helpotuksesta, että miestä aiemmin tänä vuonna riivanneet terveysongelmat olisi selätetty. Mutta onpa uudessa levyssä ja arkistossakin hyvää uutista kerrakseen – Youngillahan levytettyä tuotantoa ja kaikenmoisia harvinaisuuksia riittää. Lue Youngin alkuperäinen viesti alta:

Lisää luettavaa