Artistiuransa lopettanut Cheek Taakka-podcastissa: ”Kaksi miljoonaa on tarjottu yhdestä keikasta”

Jare "Cheek" Tiihonen kuitenkin vakuuttaa, että päätös lopettamisesta pitää.
11.1.2023 10:19

Vuonna 2018 artistiuransa päättänyt, lopettamisensa jälkeen harvoin julkisuudessa esiintynyt räppäri Jare ”Cheek” Tiihonen vieraili hiljattain Kari ”Brädi” Härkösen ja Tuomas Kauhasen juontamassa Taakka-podcastissa. Haastattelun yhteydessä tämä paljasti, että kysyntää varsinkin keikkarintamalla olisi edelleen ja että häntä on yritetty saada nousemaan taas lavalle tarjoamalla huikeita summia.

”Kaksi miljoonaa on tarjottu yhdestä keikasta. Se on ihan hyvä summa tietenkin, jos mieli tekisi”, Tiihonen toteaa, mutta lisää, ettei hänellä ole mitään aikeita tehdä paluuta.

”Mun unelma ja tahtotila vaihtuivat sen jälkeen, kun oltiin vedetty Stadion-keikat. Olin saavuttanut kaikki ne tavoitteet, ja yhtäkkiä alkoi painaa enemmän se, että olisin onnellinen.”

”Tajusin, että jos haluan rauhan ja onnellisuuden, mun pitää tehdä sen eteen jotain. Koin, etten pysty saavuttamaan rauhaa, jos mä teen tätä uraa.”

Tiihonen toteaa olevansa erityisen helpottunut siitä, ettei hänen tarvitse enää olla jatkuvasti esillä sosiaalisessa mediassa.

”Yritän fokusoida hyvään oloon ja onnellisuuteen. Mitä siihen nyt ikinä liittyykään, mutta mieluummin läsnäoloa kuin luurilla olemista.”

Cheekin Taakka-haastattelusta uutisoi Iltasanomat.

Lisää luettavaa