Australialais-dj teki hämmentävän dance-version Disturbedin Simon & Garfunkel -lainasta – Kuuntele omalla vastuulla

Cyril Rileyn remix on nousut jopa Billboard-listalle saakka. Kaikkea sitä.
20.3.2024 15:22

Vaihtoehtometalliyhtye Disturbed julkaisi vuonna 2015 oman tulkintansa Simon & Garfunkelin ikivihreästä The Sound of Silence -klassikosta. Disturbedin versio on julkaisustaan lähtien jakanut vahvasti mielipiteitä – toisten mielestä se on erittäin onnistunut tulkinta voimakkaalla tunnelatauksella, toisten mielestä taas suoranainen pyhäinhäväistys alkuperäistä kohtaan.

No, nyt australialainen dj ja tuottaja Cyril Riley päätti sitten tehdä tästä Disturbedin versiosta uuden dance remixin nopeuttamalla solisti David Draimanin laulua ja lisäämällä joukkoon vanhan kunnon ”unts unts unts” -biitin. Normaalisti tällaisissa tapauksissa on tapana kysyä ”uhka vai mahdollisuus”, mutta tällä kertaa vastaus on niin selvä, että ei maksa vaivaa. Kuuntele ja totea vaikka itse tuosta ylempää, mutta täysin omalla vastuulla.

Jostain kumman syystä tämä kuukausi sitten julkaistu kammotus on kuitenkin onnistunut nousemaan jopa Billboardin listoille saakka. Forbes raportoi kappaleen olevan nimittäin tämän viikon Hot Dance/Electronic -listalla sijalla 34. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 20 miljoonaa kertaa ja sen Youtube-videolla on tätä kirjoittaessa yli 7,5 miljoonaa katselua. Selvä.

Listamenestys pääsi yllättämään myös itsensä laulaja David Draimanin, joka jakoi Forbesin uutisen X:ssä (entisessä Twitterissä) ytimekkäin saatesanoin. Katso Draimanin ”twiitti” alta. Ja jos haluat virkistää muistiasi, niin alempaa löydät myös Disturbedin version Sound of Silencesta.

Lisää luettavaa