Artisti: Simon & Garfunkel

Musen Matt Bellamy tarttui valtavaan urakkaan: uusi versio Bridge Over Troubled Waterista julki

No huh, tässäpä haastetta kerrakseen kenelle tahansa laulajalle. Simon & Garfunkelin Bridge Over Troubled Water on kappaleena sen mittaluokan kolossi, että vaatii tietynlaista pokkaa levyttää siitä uutta versiota. Konserteissahan laulua kuullaan tämän tästä, mutta Art Garfunkelin tulkitsema alkuperäinen levytys on niin eheä, että uudet taltioinnit joutuvat suorastaan epäreilun vertailun kohteeksi. Vähän sama kuin yrittäisi äänittää coveria Queenin Bohemian Rhapsodysta. Ei ihme, että kappaletta ovat coveroineet näkyvimmin Elviksen, Aretha Franklinin ja Johnny…

Paul Simonia ja Art Garfunkelia ei voi nähdä enää yhdessä, mutta Simon & Garfunkelia voi silti kuulla konsertissa

Alkaa vahvasti näyttää siltä, ettei tämän elämän aikana ainakaan Suomessa pääse kuulemaan Paul Simonia ja Art Garfunkelia yhtaikaa lavalla. Superduo on tietysti kuuluisa riidoistaan, mutta samalla kantautuu huhuja siitä, ettei Garfunkelin lauluääni olisi enää ihan terävimmillään. Onhan miehellä ikääkin jo 78 vuotta, eli eipä nyt ole ihmekään.

Nita Strauss esittämässä Simon & Garfunkelia – mitäs tästä seuraa?

Sitten olisi tarjolla jotain aivan erilaista. Kitaravelho Nita Strauss nimittäin liittyi hiljattain Disturbed-laulaja David Draimanin seuraan tulkitsemaan viimeksi mainitun omimaa Simon & Garfunkel -hittiä The Sound of Silence. Kaksikon esitys nähtiin uudenvuodenaattona Hawaijilla järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa. Katso yleisöstä käsin tallennettu keikkavideo yläpuolelta.