Avenged Sevenfold -keulakuva selvittää kohonneita kiertuekustannuksia – pelkästään busseihin uppoaa huima summa

30.4.2023 20:37

Avenged Sevenfold -keulakuva M Shadows sanoo, että yhtyeen tulevan kiertueen kustannukset ovat kaksi miljoonaa dollaria korkeammat verrattuna aikaan ennen koronapandemiaa — pelkästään bussien osalta.

Yhtye suuntaa ensi kuussa kiertämään Pohjois-Amerikkaa kesäkuun 2. päivä ilmestyvän Life Is But A Dream -albuminsa tiimoilta.

”Tilanne on aivan erilainen kuin viimeksi kiertäessämme”, Shadows toteaa Jaxxon Podcastin haastattelussa. ”Rundasimme seitsemän vuotta sitten ja silloin oli sellaista kuin oli. Nyt olemme huomanneet että henkilökunta maksaa enemmän, tuotanto maksaa enemmän, bussit maksavat enemmän ja lippujen hinnat vain jatkavat nousemistaan. Ihmiset eivät pidä siitä. Kaikki maksaa enemmän.”

”Sitä toimitaan ympäristössä, jossa bändit kuten Godsmack joutui juuri peruuttamaan Etelä-Amerikan kiertueensa lippujen heikon kysynnän takia. Sinne meneminen maksaa niin paljon ja perillä sitä sitten tuumii, että ’okei, olen täällä kuukauden enkä tienaa mitään tai jopa menetän rahaa.'”

”Niinpä nyt nähdään kun bändit peruuttavat keikkojaan Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Yhdysvalloissa on jo tarpeeksi hankalaa. Tiedän, että pelkästään kiertuebussit maksavat tällä rundilla — se taisi olla jotain kaksi miljoona dollaria enemmän kuin normaalisti.”

”Siitä tulee kaksi miltsiä lisäkuluja. Mistä tulevat korvaavat rahat? Lippujen hinnoista. Joten fanit joutuvat maksumiehiksi, ja he ovat jo valmiiksi vittuuntuneita kohdatessaan samoja ongelmia kuin mekin.”

Godsmackin lisäksi viime aikoina kiertueitaan ovat peruneet Anthrax ja The Agonist. Viime vuonna Shinedown joutui myös perumaan keikkojaan Euroopassa.

Lisää luettavaa