Kun pään sisäinen cd-soitin jää jumiin – Fuzzia rakastava Bad Sauna julkaisee uuden singlen

Miten menee? kyselee Bad Sauna kolmatta albumia enteilevällä singlellään.
30.5.2024 09:09

Pavementin ja muiden alternative rockin kuninkaiden nimiin vannova, eli äänekkäästi surisevia ja pöriseviä kitaroita rakastava Bad Sauna on julkaissut reilun kahden vuoden tauon jälkeen uuden singlen. Ja sehän on aivan valloittava kappale, vaikka biisin tekstissä kertojalla ei kovin vahvasti menekään. Seinät kaaaaatuuu (jep, aika monta vokaalia) julkaistaan kuluvan viikon perjantaina 31.5. mutta kappale saa videoineen ensiesityksensä Soundissa juuri tällä hetkellä. Ota haltuun yläpuolelta!
.
Seinät kaaaaatuuu on kappale, joka kertoo hetkestä, jolloin keho jähmettyy ja pään sisäisessä cd-soittimessa levy on niin naarmuinen, että se toistaa samaa kohtaa loputtomiin ihan vitun lujaa, pohtii Bad Saunan laulaja-kitaristi Felix Lybeck.
– Kaikki, mitä sanot, teet ja luot, on arvotonta. Olet tyhjä. Suunnittelet jättäväsi kaiken. Milloin saa luovuttaa? Mitä mietit, kun sulta kysytään, miten menee? Uskaltaisiko kysymykseen vastata rehellisesti? Jos asiat sanoo ääneen, niin silloin ne muuttuvat todeksi. Ennen sitä ne ovat vain naarmuja cd-levyssä. Ääniä sun päässä. Tästä kaikille sopiva hyvän mielen kesähitti!

Neljän ystävyksen (laulaja-kitaristi Felix Lybeck, rumpali Aliisa Keränen, basisti Santeri Hytönen ja kitaristi Sakari Kumpula) muodostama Bad Sauna on julkaissut kaksi albumia (Olen rikas sillä minulla on teidät, 2020 sekä Potslojo, 2022). Seinät kaaaaaatuuu on ensimmäinen single syksyllä ilmestyvältä kolmannelta pitkäsoitolta.

Bad Sauna (kuva: Nora Nieminen)

Lisää luettavaa