Behm ja Olavi Uusivirta duetoivat – esityslistalla Behmin säveltämä erolaulu Viimeinen tanssi

26.5.2023 10:26

Behm valmistautuu julkaisemaan toisen albuminsa. Merkittävät erot -levy tulee julki syksyllä, ja nyt tuotosta promotoidaan kolmannella singlelohkaisulla. Kappaleen nimi on Viimeinen tanssi, ja se onkin siitä erityinen tapaus, että biisi tulkitaan duettona Olavi Uusivirran kanssa.

”Ihan ensimmäisissä haastatteluissani minulta kysyttiin, kenen kanssa haluaisin tehdä laulun, ja vastasin, että Olavi Uusivirran. Viime syksynä sävelsin tällaisen kappaleen, ja kuulin hänet siinä heti. Kirjoitin tekstiä ajatellen, mitä hän tässä sanoisi. Kun laulu oli valmis, lähetin sen Olaville saatesanoin, jotka menivät jotakuinkin näin: ’Tein tämmöisen laulun ja oikeastaan nyt vain ilmoitan, että onpa ihanaa, kun tuut tähän laulamaan’ ja se oli siinä. Kaikki oli niin selvää!” Behm kertoo tiedotteessa.

Kuuntele Viimeinen tanssi ylempää. Behmin voi nähdä kesäkuussa keikalla 9.6. Kaarinan Saaristo-festivaalilla, 17.6. Vesilahdessa Laukon kartanon puistossa, 29.6. Helsingin Allas Sea Poolissa ja 30.6. Kokkolan Mustakari Memoriesissa.

Lisää luettavaa