BFMV:n Matt Tuckilla uusi yhtye, Loutallica tarjoaa ”selitystä”

28.10.2011 12:18

Walesilaisen Bullet For My Valentinen laulajakitaristi Matt Tuck on kasaamassa uutta orkesteria. Hänen pääbändinsä Fever-maailmankiertuetta on vielä jäljellä seitsemän konsertin verran, mutta sen jälkeen Tuck pääsee työskentelemään uuden yhtyeensä kanssa.

Aikaisemmin kerrottiin, että Bullet For My Valentine ryhtyy työstämään seuraavaa studioalbumiaan heti Fever-rundin päätyttyä.

– Uudessa yhtyeessäni on neljä jäsentä ja nauhoitamme debyyttimme ensi vuoden alkupuolella. Kyseessä on puhdas metalliporukka, siellä ei ole turhia melodioita. Materiaalimme kuulostaa vihaiselta Slipknotin ja Panteran välimuodolta, Tuck kuvailee.

Metallica ja Lou Reed ovat puolestaan julkaisseet kolmentoista minuutin mittaisen EPK-videon Lulu-projektinsa tiimoilta.

Lars Ulrich, James Hetfield ja Lou Reed yrittävät videolla selittää ja perustella kevyesti hämmentävää yhteisprojektiaan. Pätkää katsellessa voi toki myös odotella "Loutallican" mahdollista kiertueaikataulua…

– Muistan kun Lou käveli ensimmäistä kertaa studioon. Siinä kului ehkä seitsemän sekuntia ja pääni pyöri ihmetyksestä kuin Manaajan Linda Blairilla, Ulrich kuvailee.

Mitä hän sitten mahtaa kommentilla tarkoittakaan?

Lisää luettavaa