Biisiuutuuksia: Jon Spencer Blues Explosion, Dead Can Dance, Aimee Mann, Raveonettes

Kuunnellaanpa muutama uutuusbiisi syksyn albumeilta.

Kovaäänisellä ja räyhäkkäällä, vahvasti bluesiin pohjautuvalla rock’n’rollilla uransa tehnyt Jon Spencer Blues Explosion valmistautuu julkaisemaan Meat And Bone -albuminsa syyskuun 18. päivä. Kyseessä on ryhmän ensimmäinen studioalbumi kahdeksaan vuoteen. Ensimmäinen maistiainen tottelee nimeä Black Mold ja se rokkaa tähän tapaan:

Samana syyskuisena päivänä julkaistaan myös Aimee Mannin seuraava täyspitkä Charmer, jota ennakoi saman niminen single. Charmer-biisin voi kuunnella Rolling Stonen sivuilla. Erittäin pirteästi poppaa! Mannin edellinen levy oli vuoden 2008 @#%&*! Smilers.

Rolling Stonen sivuilla on ennakkoon kuunneltavissa myös Raveonettesin uusi kappale Observations. Kaikuun upotettu, hämyisen kaunis biisi on peräisin tanskalaisduon kuudennelta albumilta Observator, joka julkaistaan syyskuun 11. päivä.

Dead Can Dancen paluuta on saatu odotella pitkään. Legendaarisen goottiyhtyeen Anastasis-albumi julkaistaan elokuun 9. päivä ja se katkaisee 16 vuotta kestäneen levytystauon. Lisa Gerrardin ja Brendan Perryn johtama yhtye lähtee elokuussa myös laajalle maailmankiertueelle, jonka Suomea lähin pysäkki on näillä näkymin Pietarissa. Albumin ensimmäisen näytteen nimeltä Amnesis voi ladata sähköpostiosoitetta vastaan Pitchforkin sivulta. Se kannattaa.