Blind Channel -laulaja Madonnan hitin kimpussa – tällaista jälkeä Joel Hokka saa aikaiseksi soolona

26.10.2022 16:04

Blind Channelilla menee nyt todella kovaa, mutta Joel Hokka on ehtinyt äänityshommiin itsekseenkin. Laulaja teki huvin vuoksi ja terapiapohjalta oman tulkintansa Madonnan Frozen-hitistä, ja nyt kappale julkaistaan yleisön kuunneltavaksi musiikkivideon kera. Katso ja kuuntele alempaa.

Kaikki lähti Hokan mukaan liikkeelle Blind Channelin Euroopan-kiertueelta, kun bändi esiintyi ensi kertaa rundin headlinerina.

”Oltiin Hollannin Tilburgissa, ja lähes tuhatpäiselle yleisölle soitetun keikan jälkeen päätin nauttia illasta paikalliseen tapaan. Asetuin bussin takaloungeen, ja aloin kuunnella musaa. Koin lähes transsimaisen kokemuksen tämän biisin kanssa, ja sain idean lokaatiosta sekä omasta versiosta tästä kaikkien tuntemasta biisistä.”

Suomessa bändi päätti palkita itsensä kuukauden mittaisella lomalla, ja Hokka käytti ajan soolohommissa. ”En voinut kuin lyödä kädet saveen. Tässä sitä nyt ollaan. En ole aloittamassa soolouraa, harjoitan itseterapiaa tällaisten juttujen parissa ja kautta”, laulaja kommentoi.

Eli tällaista sieltä tuli:

Lisää luettavaa