Artisti: Blind Channel

Blind Channel julkaisi seuraajan Euroviisu-hitilleen – ”Sopii täydellisesti tähän hetkeen, jossa vihaajat puhuvat meistä ’yhden hitin ihmeenä'”

Blind Channel on julkaissut jatkoa Euroviisujen kautta eri maiden soittolistoille levinneelle, 40 miljoonaa striimausta keränneelle Dark Side -hitilleen. Balboa-single on samalla bändin ensimmäinen julkaisu kansainvälisen Century Media -yhtiön kautta. Kappale löytyy myös ensi vuonna ilmestyvältä uudelta levyltä.

Miten lähtee Lauri Ylöseltä Blind Channelin hitti? Rasmus-laulaja tulkitsee Suomen euroviisubiisiä

Tämmöinenkin tuli julki Lauri Ylösen kotiäänitesarjassa. The Rasmuksen keulakuva Lauri Ylönen on ottanut asiakseen tehtailla covereita kaikenmoisista mieleen juolahtavista kappaleista – aikaisemmin on sarjassa kuultu muun muassa Slayeriä – ja viime viikonloppuna tuli julki Ylösen versio Blind Channelin tuoreesta euroviisukappaleesta. Tulitukea Lauri saa alkuperäisiltä esittäjiltä.
Kuuntele alempaa.

“Mieluummin euroviisubändi kuin bändi, joka jäi treenikselle makaamaan” – Blind Channel näyttää keskaria nillittäjille

Blind Channelin ensimmäiset kahdeksan vuotta ovat olleet määrätietoista pyrkimistä kohti korkeuksia. Euroviisut, josta suurin osa oululaislähtöisen yhtyeen tuntee, ei ole päämäärä itsessään. Blind Channelille se on reitti eteenpäin, osa selviytymisstrategiaa ja suurempaa tarinaa. Julkaisemme nyt katkelman tänään ilmestyneen Soundi-lehden pitkästä kansijutusta. (Teksti: Ari Väntänen)