Blink-182 -muusikko sairastui vakavasti – ”Olen peloissani”

Mark Hoppus.
EPA/ BALAZS MOHAI /AOP

Basisti-laulaja Mark Hoppus sairastaa syöpää.

Pop punk -pioneeri Blink-182:n basisti-laulaja Mark Hoppus julkaisi Instagramissaan sittemmin poistetun kuvan, jossa tämä istuu sairaalassa. Kuvatekstiksi oli kirjoitettu: ”Päivää. Yksi syöpähoito, kiitos”.

Myöhemmin Hoppus julkaisi Twitterissä tekstin, jossa tämä vahvistaa sairastavansa syöpää ja käyneensä kolmen kuukauden ajan kemoterapiassa. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

”Olen peloissani, mutta olen myös onnekas, että minulla on uskomattomat lääkärit, perhe ja ystävät, jotka auttavat minua tämän läpi. Minulla on yhä kuukausien hoitojakso edessäni, mutta yritän pysyä toiveikkaana ja positiivisena. En malta odottaa, että olen vapaa syövästä ja näen teidät kaikki taas keikalla”, Hoppus kirjoittaa.

Hoppus on ollut muun muassa All The Small Things– ja What’s My Age Again? -hiteistään tunnetun yhtyeen basistina sen perustamisvuodesta eli 1992 asti. Hoppus on trion ainoa jäljellä oleva alkuperäisjäsen; kitaristi Tom DeLonge erosi bändistä vuonna 2015 ja hänet korvasi Matt Skiba. Alkuperäisrumpali Scott Raynor vaihtui puolestaan Travis Barkeriin vuonna 1998 ennen läpimurtoalbumi Enema of the Staten julkaisua.