Bloodred Hourglass järjestää kunnon spesiaalikeikan, mukana Mikkelin kaupunginorkesteri

16.1.2024 12:19

Nyt kuuluu kiinnostavia uutisia kaikille melodisen death metalin ystäville. Alan asiantuntijayhtye Bloodred Hourglass nimittäin järjestää kotikonnuillaan Mikkelissä erikoiskeikan, jossa myös Mikkelin kaupunginorkesteri pääsee esittelemään kykyjään kuolometallin parissa. Hyvä!

”Haaveissamme on jo vuosia ollut keikka, johon saisi liitettyä vahvemmin orkestraalisia elementtejä, ja tätä on meiltä myös toistuvasti pyydelty. Sävellykset ovat tukeneet ajatusta enemmän ja vähemmän oikeastaan jo ensimmäisistä levyistä lähtien, mutta sopiva aika ja paikka antoivat odottaa itseään. How’s the Heart? -albumin äänitys- ja tuotantovaiheessa esiin tullut mahdollisuus tehdä yhteistyötä Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa ratkaisi tämän dilemman, ja huhtikuun lopulla pääsemme vihdoin tekemään jotain ainutlaatuista ja tarjoamaan meitä seuranneille ja kuunnelleille aivan erityisen, tarinallisen keikkakokemuksen”, yhtye kertoo tiedotteessa.

Konsertti järjestetään 27. huhtikuuta Mikkelin Mikaelissa. Konsertin liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä, 42 euroa näyttää olevan peruslipun hinta. Konsertin settilistassa on uuden levyn kappaleiden lisäksi orkesterisovituksia yhtyeen jokaiselta aiemmalta albumilta.

Bloodred Hourglassin kaikki kevät- ja kesäkauden Suomen-keikat on listattu alle:
20.1. Kauhajoki, Wanha Mestari
10.2. Oulu, Kantakrouvi
15.3. Joensuu, Kerubi
5.4. Kempele, Z-Rock
6.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
12.4. Lahti, Möysä
19.4. Tampere, Olympia
24.4. Helsinki, Tavastia
27.4. Mikkeli, Mikaeli (+ Mikkelin kaupunginorkesteri)
28.-30.6. Helsinki, Tuska Festival
8.-10.8. Kotka, Dark River Festival

Lisää luettavaa