Bodom After Midnightin debyyttialbumin äänitykset ovat purkissa – yhtye allekirjoitti samalla maailmanlaajuisen levytyssopimuksen

Bodom After Midnight.
Terhi Ylimäinen

Kitaristi-laulaja Alexi Laihon kipparoiman Bodom After Midnightin debyyttialbumin äänitykset ovat purkissa.

”Äänitykset on viimeistelty ja tiedostot ovat valmiita miksausta varten”, yhtye kirjoittaa Instagramissa. ”Lisätietoja on luvassa pian…”

Samasta ilmansuunnasta kantautuu samalla myös tieto, jonka mukaan yhtye on allekirjoittanut maailmanlaajuisen (Japani pois lukien) levysopimuksen maineikkaan Napalm Recordsin kanssa.

”Olemme paljon enemmän kuin innoissamme päästessämme tekemään töitä Napalm Recordsin kanssa”, yhtye hehkuttaa lausunnossaan. ”He kykenevät tarjoamaan parhaan mahdollisen temppelin, jonka sisuksista kivenlohkare nimeltään Bodom After Midnight pääsee kierimään niiden arkeologien, jotka väittävät metallimusiikin kiikkuvan sukupuuton partaalla, yli.”

”Koska maailma on enemmän tai vähemmän pysähtynyt, käytämme kaiken sen ajan, jonka normaalisti viettäisimme tien päällä, uuden musiikin tekemiseen. Perheemme Napalmilla antaa meille vapauden tehdä musiikkia, jonka tahtiin voitte moshata jo hyvinkin pian.”