Artisti: Bodom After Midnight

Maailman musiikkimediat ylistävät Alexi Laihoa: ”Hän innoitti kokonaista sukupolvea metallikitaristeja”

Harvoin – jos koskaan – on suomalaisen muusikon kuolema nostattanut maailmalla samanlaista suremisen aaltoa kuin Alexi Laihon tapauksessa. Maineikkaat muusikot Dave Mustainea, David Coverdalea, Alex Skolnickiä, Michael Amottia, Gary Holtia ja Marty Friedmania myöten ovat julkaisseet hyvästijättiviestejä sosiaalisessa mediassa. Viestejä voit lukea tarkemmin esimerkiksi tästä jutusta.

Soundi tapasi joulukuussa hyväntuulisen ja innokkaan kitarajumalan – lue Alexi Laihon viimeinen haastattelu

Alexi Laiho on kuollut. Sosiaalisessa mediassa julkistettu tieto järkyttää – vasta joulukuussahan kitaristi oli uuden yhtyeensä kanssa Soundin kannessa. Viimeisessä haastattelussaan mies uhkuu intoa viedä Bodom After Midnight yleisön eteen. Julkaisemme Laihon muistoksi nyt koko artikkelin verkkomuodossa.

Haastattelu: Bodom After Midnight on valmiina taisteluun, vaikka korona tunkee kapuloita rattaisiin

Kun Children of Bodom hajosi, Alexi Laiho ei jäänyt pitkäksi aikaa murehtimaan. Mies laittoi pystyyn Bodom After Midnightin, jonka oli tarkoitus tehdä näyttävä esiinmarssi tänä vuonna. Vaan kuinka ollakaan, maailma meni sekaisin ja suunnitelmat pit laittaa uusiksi. Timo Isoaho haastatteli yhtyettä Soundiin 11/20, lue katkelma jutusta tästä.