Bruce Dickinson sanoo ”ihmisten olevan hulluja” jättäessään koronarokotteen väliin – ”Se ei ole mikään flunssa — uskokaa minua”

Koronavirukseen viime kuussa sairastunut Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson vakuuttaa, ettei covid-19 ole mikään ”mukava pöpö”. Samalla mies kummastelee ihmisiä, jotka jättävät rokotteet väliin.

Aihetta käsiteltiin radiokanava 103.5 The Foxin tuoreessa haastattelussa.

”Delta on pääasiallinen variantti Amerikassa, ja se on ollut sitä Isossa-Britanniassa ja Euroopassa jo jonkin aikaa”, Dickinson sanoo. ”Mutta rokotetut ihmiset eivät vain oikein kuole siihen. Jotain 98 prosenttia sairaalassa olevista ovat rokottamattomia.”

”En usko, että ihmiset pitäisi pakottaa ottamaan rokotteita”, Dickinson jatkaa. ”Ehkä sairaaloissa ja noin — siellä työskentelevät. Mutta se on henkilökohtainen päätös. Mielestäni ihmiset ovat kuitenkin hulluja jättämällä suojaavat toimenpiteet heidän henkensä vaarantavan asian suhteen tekemättä.”

”Se ei mukava pöpö”, Dickinson lisää. ”Se ei ole mikään flunssa — uskokaa minua. Minulla oli se, mutta olin ottanut kaksi rokotetta ja olen todella iloinen, että olin ottanut molemmat annokset. Olen tavallaan iloinen myös [covid-19-tartunnasta], sillä nyt minulla on enemmän vasta-aineita ja muuta. Mutta se ei ole mukava pöpö. Tiedän monia, jotka kärsivät edelleen pitkäkestoisesta covidista — 22-, 23-vuotiaita hyväkuntoisia ihmisiä — ei mitään ’Joo, hän kuoli koska oli 85 ja muutenkin sairas’. Sitäkin tapahtuu. Mutta monet ihmiset sairastuvat. Se ei ole mukava pöpö. Eikä se ole flunssa — se on paljon sitä tarttuvampi.”