Bruce Dickinson taitaa todella vihata 1980-luvun rocksikailua: ”Kuin ammottava viemäri”

19.1.2024 19:13

Kappas, tässäpä kiinnostava haastattelupätkä kaukaa 1990-luvun alkumetreiltä. Bruce Dickinson julkaisi vuonna 1990 ensimmäisen soololevynsä Tattooed Millionaire, ja Hard ’N’ Heavy -videosarjan haastattelussa Dickinson kertoi seikkaperäisesti, mitä ne albumilla mainitut tatuoidut miljonäärit oikein ovat. Takavuosien tähtirokkareistahan siinä oli kysymys, kukaties esimerkiksi Mötley Crüesta.

”Siinä ei ole kysymys siitä, onko jollakulla tatuointi vai ei. Tattooed Millionaire kuvastaa kokonaista musiikkilajia, joka on minusta kuin suuri, märkivä, avoin viemäri ihmiskunnan perseessä”, Dickinson runoilee.

”Sillä skenellä ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Sillä ei ole mitään tekemistä aitouden kanssa, pikemminkin siinä on kyse jostain hevonpaska-asenteesta. ’Joo, haluamme ajella limusiineillä ja saada mimmejä’.”

”Olen nähnyt tällaisia miljonäärejä panemassa jotain mimmiä kiertuebussin ulkopuolella katukivetyksellä. No, sehän on kiva juttu. Mutta mitä tämä kaveri yrittää todistaa?” Dickinson sanoo. ”Se on pelkkää roskaa, enkä minä kunnioita sellaista.”

Katso haastattelupätkä alempaa:

Lisää luettavaa