Bruce Dickinsonilla edessään 90 miljoonan punnan erotaistelu? – Iron Maiden -laulajan 29 vuoden avioliitto päättyi

3.11.2019 17:41

Daily Mail ja Mirror raportoivat Iron Maiden -solisti Bruce Dickinsonin eronneen vaimostaan Paddy Bowdenista. Yhtä miltei kolme vuosikymmentä pitänyt pariskunta erosi julkaisujen tietojen mukaan viime vuonna. Dickinson on sittemmin muuttanut Pariisiin uuden kumppaninsa kanssa.

Dickinsonin omaisuudeksi arvioidaan 90 miljoonaa puntaa, jonka kohtalosta saatetaan alkaa taittaa peistä, mikäli ex-pariskunta käynnistää virallisen avioeroprosessin. Dickinsonilla ja Bowdenilla on kolme yhteistä lasta.

Dickinsonilta itseltään lienee turha odotella aiheesta sen kummempia kommentteja, sillä mies on aina pitänyt perhe-elämänsä visusti poissa julkisuuden valokeilasta. Sama tiukka linja ulottui jopa kaksi vuotta sitten julkaistuun What Does This Button Do? -elämäkertakirjaan.

”Sille ei ole tarvetta”, mies kommentoi aiemmin BBC Radio 2:lle. ”On olemassa uskomus, jonka mukaan ilkeys myisi kirjoja. Ensinnäkään en olisi asiasta niin varma ja toisekseen, se ei olisi sen tyyppinen kirja, jonka kanssa haluaisin olla tekemisissä. Niinpä tein päätöksen, että en ole inhottava ihmisille, koska sille ei ole mitään tarvetta, ja lisäksi tuumin, etten halua tehdä paljastuksia muiden ihmisten elämistä.”

Lisää luettavaa