Bruce Springsteenin verenpaine lienee kohonnut hälyttäviin lukemiin artistin nähtyä Donald Trumpin juhlien esiintyjälistan

Bruce Springsteen ei ole epäröinyt kertoa koko maailmalle, että Donald Trump on hänestä täysin väärä mies johtamaan Yhdysvaltoja. Itse asiassa Springsteen on kutsunut Trumpia ”idiootiksi” ja ”ilmiselväksi narsistiksi”, ja Pomo on myös julistanut pelkäävänsä, että rasismi muuttuu uuden presidentin myötä normaaliksi osaksi Amerikan arkipäivää.

Niinpä Springsteeniä ei ainakaan Trumpin virkaanastujaisjuhlissa nähdä. Mutta ilmeisesti siellä kuullaan hänen musiikkiaan: The B Street Band, joka kutsuu itseään Amerikan johtavaksi Springsteen-coverbändiksi, on nimittäin kiinnitetty soittamaan 19.1. New Jerseyn Garden State -gaalaan, joka on osa Trumpin virallisia virkaanastujaisjuhlia.

Asiasta uutisoi muun muassa Consequence of Sound. Sivusto kysyi myös Springsteeniltä kommenttia aiheeseen, mutta ainakaan toistaiseksi sellaista ei ole tullut. Viesti saattaisikin sisältää sellaista tekstiä, joka ei kävisi koko perheelle suunnattuun julkaisuun, joten tyytykäämme käyttämään mielikuvitusta.

Trumpin pääasialliset virkaanastujaisjuhlat 20.1. ovat puolestaan edelleen vailla raskaan sarjan tähtiesiintyjiä, mutta tulevan presidentin organisaatio on tiedottanut, ettei se haittaa: heillähän on juhlissa maailman suurin tähti, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump. Voihan sitä niinkin asian esittää.