Cheekille kultaa kahmalokaupalla

10.9.2009 20:04

Cheek, alias Jare Henrik Tiihonen, on kertonut juhlivansa Helsingin Tavastialla 30. syyskuuta. Syitäkin löytyy, sillä rap/hiphop-artistin toukokuussa ilmestynyt Jare Henrik Tiihonen -albumi on myynyt kultaa. Eikä tuossa vielä mitään, sillä myös vuotta aikaisemmin ilmestynyt Kuka sä oot -pitkäsoitto on ylittänyt kultarajan.

Cheek, alias Jare Henrik Tiihonen, on kertonut juhlivansa Helsingin Tavastialla 30. syyskuuta. Syitäkin löytyy, sillä rap/hiphop-artistin toukokuussa ilmestynyt Jare Henrik Tiihonen -albumi on myynyt kultaa. Eikä tuossa vielä mitään, sillä myös vuotta aikaisemmin ilmestynyt Kuka sä oot -pitkäsoitto on ylittänyt kultarajan. Samoin ovat tehneet singlet Liekeissä ja Jos mä oisin sä. 

– On uskomatonta, että tulen saamaan neljä kultalevyä! Kymmennen vuoden ura saa tähän astisen huipennuksenaa Tavastialla 30.9., artisti sanoo.

Cheek on myös ehdolla MTV European Music Awards -tilaisuudessa Best Finnish Act -kategoriassa. Cheekin kilpakumppanit ovat Apulanta, Deep Insight, Disco Ensemble ja Happoradio.

Cheek esiintyy lähiaikoina seuraavasti:

11.09. Kerava, Kino
12.09. Äänekoski, Talli
17.09. Turku, Kauppakeskus Scanssi
18.09.
Outokumpu, Hotelli Malmikumpu
18.09.
Joensuu, Linnunlahden leirintäalue
19.09.
Inkeroinen, Kantri

www.cheekki.com

Lisää luettavaa