Classic Rock -lehdellä huima Iron Maiden -tempaus

15.9.2015 20:49

Brittiläinen Classic Rock tarjoaa Iron Maidenin ahkerimmille keräilijöille melkoista mannaa ja/tai päänvaivaa, riippuen vastaanottajasta.

Lehden tuorein numero nimittäin keskittyy tähän lontoolaisyhtyeeseen ja aviisia kaupitellaan peräti seitsemäntoista eri kannen ”voimin” – ja kaikki seitsemäntoista kantta liittyvät tietenkin Iron Maideniin. Tarkemmin sanottuna englantilaisyhtyeen kaikkiin studioalbumeihin ja Live After Death -konserttitallenteeseen. Kansikuvat löytyvät täältä.

Hemmetti, Soundihan voisi julkaista samantyyppisen kattauksen, liittyen vaikkapa Kari Peitsamoon! Silloin erilaisia kansia olisi yli kuusikymmentä!

Mutta palataksemme Iron Maideniin: yhtyehän on myös Soundin kannessa, mutta kannattaa pitää kiirettä, sillä uusi Soundi ilmestyy keskiviikkona 16.9.

Kerrottakoon myös, että Iron Maidenin seuraava maailmankiertue hahmottuu. Rundi starttaa USA:sta helmikuussa ja jatkuu muun muassa Etelä-Amerikan kautta Japaniin. Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa myöhemmin keväällä soivat konsertit on jo ilmoitettu Iron Maidenin nettisivulla.

Euroopan vuoro on kesällä 2016. Hämeenlinna ja Kantolan tapahtumapuisto, anyone…?

Lisää luettavaa