Comeback Kid, Audio Bullys, Promoe, Bouncing Souls Suomeen

26.2.2009 09:31

Ulkomaalaisten keikkavieraiden virta ei ole hiljenemään päin. Uusista tulijoista tiedetään tässä vaiheessa muun muassa seuraavaa:

Comeback Kid (Kanada) ja Architects (Britannnia) soittavat metallia ja hardcorea Helsingin Nosturissa 20. huhtikuuta. Comeback Kid soitti ensimmäisen Suomen keikkansa loppuunmyydylle Nosturille vuonna 2007 ja viime kesänä yhtye nähtiin festivaalikeikalla Ilosaarirockissa.

Lagwagon-orkesterin nokkamies, myös tuottajana ja levy-yhtiöaktiivina tunnettu Joey Cape soittaa Turun Klubilla 19. huhtikuuta ja seuraavana päivänä Helsingin Semifinalissa. Mukana kiertää myös Chad Rex (USA).

Elektronisen tanssimusiikin parissa operoiva Audio Bullys esintyy Helsingin Virgin Oilissa lauantaina 18. huhtikuuta. Ego War -debyytillä vahvan vaikutuksen tehneen yhtyeen kolmosalbumi Sunday Night Fever ilmestyy myös kevään aikana.

Ruotsalainen hiphop-suuruus Promoe konsertoi puolestaan Ruka Spring Break -tapahtumassa perjantaina 24. huhtikuuta. Spring Break marssittaa lavalle myös PMMP:n ja Klamydian kaltaisia kotimaisia nimiä.

Positiivisen hiphopin lähettiläs Devin The Dude (USA) konsertoi Helsingin Virgin Oilissa lauantaina 9. toukokuuta. 

New Jerseyn punklähettiläs Bouncing Souls saapuu Helsingin Nosturiin. Järjettömällä tahdilla kiertävän yhtyeen 20-vuotiskiertue rantautuu maahan keskiviikkona 24. kesäkuuta.

Portlandista tuleva Grails tekee ensivisiittinsä Suomeen 28. huhtikuuta, kun yhtye nousee Tavastian lavalle. Yhtye yhdistää soundissaan muun muassa postrockia, doom metalia, psykedeliaa ja etnisiä vaikutteita.

Lisää luettavaa