Corey Taylor kommentoi Stone Sourin ”määrittelemättömän pituista taukoa” – ”Kyse on sovittamattomista mielipide-eroista”

23.12.2023 21:21

Slikpnot-solisti Corey Taylorilta tiedusteltiin australialaisen AndrewHaug.comin haastattelussa (josta uutisoi Blabbermouth), mikä on miehen toisen ison bändin Stone Sourin nykytilanne. Yhtye ei näet ole julkaissut musiikkia tai esiintynyt livenä viiteen vuoteen.

”Kutsumme sitä määrittelemättömän pituiseksi tauoksi”, Taylor sanoo. ”Puhun aiheesta Toochin [Christian Martucci, Stone Sourin ja Taylorin sooloyhtyeen kitaristi] kanssa yhtenään. Se on vaan niitä juttuja, jotka eivät ole palaamassa ihan pian takaisin. Kyse on tavallaan sovittamattomista mielipide-eroista tiettyjen ihmisten kanssa, ja paljon sellaista… en luonnollisestikaan halua… en aio heittää ketään bussin alle tai mitään, mutta en vain pysty tekemään enää kompromisseja eri syistä. Ja jos aion tehdä musiikkia, teen sitä täysillä. [Sooloprojekti] on kannaltani parasta mitä voin tehdä. Stone Sour on jotain mitä tein ennen. Ja olen ylpeä siitä. Olen ylpeä siitä mitä saimme yhdessä aikaan.”

Syyskuussa Taylor tokaisi Grammy.comille, että ”tietyt henkilöt pidättelivät” häntä Stone Sourin riveissä.

Lisää luettavaa