Cradle Of Filth Kivenlahteen, Kamelot Sauna Open Airiin

5.3.2009 09:56

Frostebite-esiintymisensä helmikuussa perunut brittiyhtye Cradle Of Filth ilahduttaa suomalaisfanejaan kesäkuussa. Yhtyeen ainoa ensi kesän Suomen-esiintyminen tapahtuu Espoon Kivenlahtirockissa, joka järjestetään 5.-7.6. Raskaita vahvistuksia ovat myös Amorphis, Diablo ja Sara.

Frostebite-esiintymisensä helmikuussa perunut brittiyhtye Cradle Of Filth ilahduttaa suomalaisfanejaan kesäkuussa. Yhtyeen ainoa ensi kesän Suomen-esiintyminen tapahtuu Espoon Kivenlahtirockissa, joka järjestetään 5.-7.6. Raskaita vahvistuksia ovat myös Amorphis, Diablo ja Sara. Rockimmista yhtyeistä lauteille kapuavat muun muassa Von Hertzen Brothers, Lapko ja Egotrippi. Jo aikaisemmin festivaali ilmoitti kiinnittäneensä D-A-D:n ja Backyard Babiesin.

Tampereella samana viikonloppuna juhlittava Sauna Open Air on lisännyt artistikaartiinsa amerikkalaisen Kamelotin ja ruotsalaisen Hardcore Superstarin. Kotimaisista nimistä tapahtumaan on vahvistettu Omnium Gatherum ja 45 Degree Woman.

Sauna Open Air kertoi jo aikaisemmin kiinnittäneensä muun muassa Mötley Crüen, Nightwishin, Apocalyptican, Soilworkin, Hammerfallin ja Stratovariuksen.

Lisää luettavaa