Cradle Of Filth julkaisi uuden Necromantic Fantasies -singlen tulevalta levyltään – ”Kaikki me lopulta kuolemme, joten parempi hemmotella itseään kun se on mahdollista”

Nokkamies Dani Filthin mukaan uusi levy käsittelee eksistentialismia sekä olemassaolon ja tuntemattoman pelkoa.
17.9.2021 13:37

Cradle Of Filth julkaisee uransa kolmannentoista studioalbumin Existence Is Futile 22. lokakuuta. Ensimmäinen singlelohkaisu Crawling King Chaos on nyt saanut jatkoa Necromantic Fantasies -kappaleesta sekä kappaleeseen tehdystä musiikkivideosta, jonka pariin pääset tuosta alempaa.

”Albumi käsittelee eksistentialismia sekä olemassaolon ja tuntemattoman pelkoa. Konsepti ei kuitenkaan syntynyt pandemian myötä vaan se oli kirjoitettuna jo kauan ennen sen alkua. Tämähän on oikeastaan vain jäävuoren huippu, kun miettii, mihin tämä maailma on menossa. Existence Is Futile kuulostaa ehkä hieman makaaberilta, mutta siinä on kyse tosiasioiden tunnustamisesta ja siitä, että kaikki on sallittua, koska millään ei lopulta ole väliä. Se siis toisintaa okkultisti Aleister Crowleyn elämänohjetta. Kaikki me lopulta kuolemme, joten parempi hemmotella itseään kun se on mahdollista”, nokkamies Dani Filth avaa tulevan levyn konseptia.

Existence Is Futile -kappalelista:

The Fate Of The World On Our Shoulders
Existential Terror
Necromantic Fantasies
Crawling King Chaos
Here Comes A Candle… (Infernal Lullaby)
Black Smoke Curling From The Lips Of War
Discourse Between A Man And His Soul
The Dying Of The Embers
Ashen Mortality
How Many Tears To Nurture A Rose?
Suffer Our Dominion
Us, Dark, Invincible
Sisters Of The Mist (Bonus track)
Unleash The Hellion (Bonus track)

Lisää luettavaa