Crosby, Stills & Nash on hajonnut – Graham Nash tekee asian hyvin selväksi voimasanoja vilisevässä haastattelussa

6.3.2016 22:52

Pitkäikäinen folkrock-superkokoonpano Crosby, Stills & Nash on historiaa, sanoo Graham Nash hollantilaisen Lust for Life -lehden haastattelussa. Haastattelun käänsi englanniksi Ultimate Classic Rock.

74-vuotias Nash, joka tunnetaan myös työstään The Holliesissa, laukoi haastattelussa sangen väkeviä kommentteja entisestä yhtyetoveristaan David Crosbystä. 1960-luvun lopussa perustettu ryhmä on riidellyt keskenään moneen kertaan aikaisemminkin, mutta nyt on ilmeisesti mitta täyttynyt lopullisesti.

– En pidä tällä hetkellä kovin paljon David Crosbystä. Hän on ollut minulle viimeiset kaksi vuotta hirveä, siis aivan vitun kammottava, Nash sanoo.

Nash muistuttaa haastattelijaa, että Nash ja Crosby ajautuivat viime vuonna jopa tappeluun kesken keikan.

– Olen ollut pelastamassa häntä kaikki nämä 45 vuotta, ja hän kohtelee minua kuin paskaa. Minulle ei tehdä niin. Niin voi tehdä kenties päivän, kun uskon, että kaveri tulee vielä järkiinsä. Mutta jos se jatkuu pitempään ja saan vielä häneltä kaikenlaista ikävää sähköpostia, silloin alkaa riittää. Haistakoon vitut.

Crosby, Stills & Nash on erittäin vaikutusvaltainen yhtye, joka on vihitty Rock and Roll Hall of Fameen jopa kahteen otteeseen. Ryhmän neljäntenä jäsenenä on nähty Neil Young, mutta hän ilmoitti vuonna 2014, ettei aio kiertää kokoonpanon kanssa enää koskaan. Syyksi mainittiin riidat David Crosbyn kanssa, kun Crosby kutsui Youngin naisystävää ”myrkylliseksi saalistajaksi”.

Lisää luettavaa