Danko Jonesilta uusi levy syksyllä, ensimaistiainen julki – ”Yhtään yllätyksiä ei kannata odottaa!”

14.4.2023 08:43

Suomessa ahkerasti vierailevan meininkirockin sanansaattaja Danko Jones julkaisee syksyllä yhdennentoista studioalbuminsa Electric Sounds, jolta on nyt julkaistu maistiaisena selkeällä viestillä varustetun Guess Who’s Back -singlen.

”Pandemia-aikana tuntui kuin kiertävät rock-yhtyeet olisi laitettu hyödyttöminä aikaiselle eläkkeelle. Mutta tavallaan tuntuu myös, että se sai meidät vain yrittämään kovempaa. Julkaisimme Power Trio -albumin pandemiasta huolimatta vuonna 2021, ja lähdimme heti kiertueelle kun se vain oli mahdollista. Nyt olemmekin jo Electric Sounds -levyn äärellä ja tuntuu kuin pääsisimme jatkamaan totutulla tahdilla eteenpäin”, keulahahmo Danko Jones kommentoi.

”Mielestäni Electric Sounds on samassa linjassa aikaisempien albumiemme kanssa. Olemme vuosien varrella kaivertaneet itsellemme kivenkovan soundin ja siinä aiomme pysyä. Aikaisempiin levyihimme verrattuna tässä on hieman nopeampia kappaleita. Sanoituksemme kertovat yleensä rokkaamisesta, siitä että haluamme rokata, tai kuinka nautimme elämästä kun rokkaamme, ja sitten joskus laulan naisista. Yhtään yllätyksiä tältä levyltä ei kannata odottaa!”

Lisää luettavaa