David Gilmour tarjoili harvinaista herkkua Puolassa – Pink Floyd -klassikko kuultiin ensimmäistä kertaa 22 vuoteen

Kitaralegendojen korkeimpaan kastiin lukeutuva David Gilmour konsertoi aiemmin tällä viikolla Puolassa ja tarjoili sikäläisille faneilleen auraalista herkkua koko rahan edestä. Kaiken muun mahtavuuden lisäksi mies esitti täysin pyytämättä ja yllättäen Pink Floydin One of These Days -klassikon, jonka live-esittämisessä Gilmour itse ei ole ollut osallisena reiluun 22 vuoteen. Aiemminhan herra ei ole soolosetissään kyseistä kappaletta koskaan vetänytkään.

Tämä ei jäänyt suinkaan illan ainoaksi Gilmour-harvinaisuudeksi, sillä maestro järjesti samaan syssyyn live-debyytin myös viime vuonna ilmestyneen Rattle That Lock -kiekon Dancing Right in Front of Me -kappaleellekin. Ai että sentään.

Seuraavaksi Gilmour vie Rattle That Lock World Tourinsa Italian Pompejiin, jossa Pink Floyd nauhoitti maineikkaan Live at Pompeii -konserttitaltiointinsa vuonna 1971. Siellä olisi sitten luvassa kaksi peräkkäistä konserttia heinäkuun 7. ja 8. päivä ja vaikka tätä lienee turha erikseen mainitakaan, niin kyllähän tuota mielellään voisi paikan päällä olla todistamassa.