Dee Snider ”hyväksyy täysin” ukrainalaisten Twisted Sister -hitin käytön puolustustaistelussaan – ”Venäjä voi haistaa paskan”

27.2.2022 17:05

Twisted Sister -nokkamies Dee Snider sanoo ”hyväksyvänsä täysin” ukrainalaisten We’re Not Gonna Take It -hitin käytön ”sotahuutonaan”.

Venäjä hyökkäsi Ukrainaan torstaiaamuna ja taistelut ovat jatkuneet aina siitä saakka.

”Hyväksyn täysin ukrainalaisten käyttävän We’re Not Gonna Take Itiä sotahuutonaan”, Snider kirjoitti Twitterissä eilen. ”Isoisäni oli ukrainalainen, ennen kuin Neuvostoliitto nielaisi maan toisen maailmansodan jälkeen. Tätä ei voi tapahtua näille ihmisille uudelleen!”

Loppuun Snider lisää #fuckrussia-hashtagin, jonka viesti on vapaasti suomennettuna ”Venäjä voi haistaa paskan”.

Erään Sniderin seuraajan kirjoitettua, että ”Venäjä ei ole syyllinen vaan Putin. Hän aloitti sodan eivätkä suurin osa venäläisistä tue häntä ja hänen päätöksiään”, Snider täsmensi lausuntoaan.

”Ymmärretty (vaikkakin he väittävät että 60% venäläisistä tukee tätä invaasiota)”, muusikko totesi. ”Mutta venäläisten (joista monet protestoivat) täytyy ottaa vastuu tuosta paskaläjästä, jonka he ovat sallineet olla vallassa yli 22 vuotta. #fuckputin.”

Toinen seuraaja kyseenalaisti Sniderin esittämän 60%:n lukeman.

”Valitettavasti Venäjän hallitus syöttää heille propagandaa, jonka mukaan Ukraina on hyökkääjä”, kuului Sniderin vastaus.

Katso twiitit alta.

———————
Soundi osoittaa tukensa Ukrainalle ja tuomitsee Venäjän sotatoimet.
Linkin takaa löytyy lista lahjoituskohteista, jotka auttavat Ukrainan sodan uhreja:
https://linktr.ee/apuaukrainaan

Lisää luettavaa