Artisti: Dee Snider

Dee Snider sanoo, ettei tarvitse teleprompteria keikoillaan – ”En tappanut aivosolujani viinalla ja huumeilla”

Viime viikolla kohistiin Mötley Crüe -laulaja Vince Neilin teleprompterista, jota mies on käyttänyt laulamisen tukena orkesterin paluukiertueella. Mielipiteet aparaatin käytöstä ovat jakautuneet kahtia – joidenkin mielestä näin ei tulisi missään tapauksessa toimia, toisia asia ei taas häiritse lainkaan. Useat keikkailevat muusikot ovat myös rientäneet puolustamaan Neiliä.

Axl Rose, Brian May ja muut tähdet kommentoivat Ukrainan sotaa – Dee Sniderin naseva viesti leviää kuin kulovalkea

Taistelut Ukrainassa sen kuin jatkuvat, ja maailmalla nousee alati enemmän ääniä vastustamaan Venäjän hyökkäystä. Sama pätee myös rockpiireihin: koko ajan tulee musiikkikentällä julki uusia kannanottoja käynnissä olevaan murhenäytelmään, ja tähän mennessä kommentteja ovat antaneet ainakin Axl Rose, Brian May, Elton John, David Coverdale, Dee Snider ja Paul Stanley.

Dee Snider muistelee, miten haastoi Hanoi Rocksin jäsenet tappeluun: ”Kuljin kadulla pesismailan kanssa”

Kappas, tällainenkin tarina on maailman musiikkimediassa kerrottu. Twisted Sisterin laulaja Dee Snider kertoi Metal Hammerille kokemuksistaan erinäisten julkisuuden henkilöiden kanssa, ja asiaa riittää myös Suomen omasta Hanoi Rocksista. Twisted Sisterin ja Hanoin välit olivat ilmeisesti 1980-luvulla aika kehnot.