Dee Snider on ollut jyrkästi Twisted Sisterin paluuta vastaan, mutta nyt ääni kellossa on muuttunut

Laulajan mukaan bändin paluusta ollaan valmiita maksamaan sellaisia summia, että niistä on vaikea kieltäytyä.
9.4.2024 08:07

1980-luvulla kultakauttaan elänyt Twisted Sister lopetti aktiivisen toimintansa vuonna 1988, mutta aktivoitui jälleen 2003. Kun yhtyeen rumpali A.J. Pero menehtyi 2015, teki yhtye vielä viimeisen pitkän kiertueen Mike Portnoyn avustamana ja laittoi lopulta pillit pussiin 2016. Ainoa kerta, kun yhtye on tämän jälkeen nähty yhdessä lavalla, tapahtui viime vuonna, kun yhtye nimettiin mukaan Metal Hall of Fameen.

Yhtyeen keulahahmo Dee Snider on vuosia julistanut kovaan ääneen, ettei bändillä ole mitään aikomusta tehdä enää comebackia. Laulaja on myös useaan otteeseen kritisoinut sitä, miten jotkut – kuten Kiss ja Ozzy Osbourne – tekevät jatkuvasti jäähyväiskiertueita, mutta palaavat aina kuitenkin takaisin tien päälle. Mutta nyt tuoreessa The Hook Rocks -podcastin haastattelussa Snider myöntää, että ääni kellossa on hiljalleen muuttumassa.

”Tarjoukset bändin paluusta vain kasvavat ja kasvavat. Olemme nyt olleet kahdeksan vuotta soittamatta ja ilman aikomustakaan soittaa enää. Mutta joskus tulee se piste, ettei enää voi kieltäytyä”, Snider toteaa.

”Olemmeko vielä siinä pisteessä? Emme. Olemmeko lähellä? Kyllä. Olemme keskustelleet bändin sisällä, että mikäli luvut kasvavat siihen pisteeseen – ja siihen suuntaan ne ovat menossa – miten aiomme hoitaa asiat niin fyysisesti kuin muilla tasoilla. Emme ole koskaan aiemmin puhuneet näistä asioista, mutta nyt olemme pohtineet, että mikäli tulee tarjous josta emme voi kieltäytyä, mikä on suunnitelmamme? Puhe on ollut vielä hyvin yleisellä tasolla, mutta tämä on ensimmäinen kerta kahdeksaan vuoteen kun sellaisia ylipäänsä käydään.”

Lisää luettavaa