Def Leppard päästää fanit kurkistamaan kulissien taakse – Julkaisi videopäiväkirjan vuoden viimeiseltä keikaltaan

https://youtu.be/EqdSDVhftM0

Videolla juhlitaan muun muassa rumpali Rick Allenin syntymäpäivää.

Viime kesänä Suomessakin vieraillut Def Leppard soitti kuluvan vuoden viimeisen keikkansa 2. marraskuuta Pohjois-Kalifornian Wheatlandissa. Yhtye on nyt julkaissut lyhyen videopäiväkirjan, jonka avulla katsojat pääsevät kurkistamaan kulissien taakse ennen keikkaa, keikan aikana sekä keikan jälkeen.

Mitä yhtyeen tulevaisuudensuunnitelmii tulee, kertoi laulaja Joe Elliott taannoin Appetite For Distortion -podcastin haastattelussa yhtyeen suunnittelevan seuraavan pitkäsoiton tekemistä. Edellinen, bändin nimeä kantanut albumi ilmestyi vuonna 2015.

”Mielestäni on tärkeää tehdä edelleen uutta musiikkia. Me kirjoitamme uutta materiaalia koko ajan, mutta meillä ei ole kiire julkaista mitään ihan vaan julkaisemisen ilosta ja siksi, että meillä on levytyssopimus. Tärkeämpää on olla itsemme, mikä tarkoittaa yleisön edessä soittamista”, Elliott toteaa.

”Tärkeintä meille jokaiselle on livenä soittaminen, ei studiossa istuminen. Kukaan meistä ei unelmoinut siitä, että pääsee istumaan viideksi vuodeksi studioon vaan siitä, että pääsemme soittamaan isoille yleisöille. Se on meidänlaistemme bändien tärkein tavoite. Keikat ovat meille ainakin tällä hetkellä uutta musiikkia tärkeämpää, mutta emme kuitenkaan väheksy sitä. Meillä on jo paljon uusia biisejä valmiina, meillä ei vain ole kiire saada niitä narulle.”