Disturbedin David Draiman tylynä ”parasiittimedialle” ja mielensäpahoittajille – ”Tämähän on vielä rock ’n’ rollia, onhan?”

23.11.2016 12:44

Disturbed on ollut tavallista enemmän valokeilassa viimeisimmän Immortalized-albuminsa sekä ennen kaikkea The Sound Of Silence -lainaversionsa jälkeen. Suosittu yhtye kiinnostaa medioita ja varsinkin laulaja David Draimanin tekemisiin ja sanomisiin tartutaan herkästi. Draimanin mukaan jopa liiankin kanssa.

Draiman otti spokanelaisen Rock 94 1/2 -radion haastattelussa (video alla) esille Soundinkin uutisoiman tapauksen, jossa laulaja oli kommentoinut erään yleisössä olleen naisen runsaita muotoja. Draiman oli muun muassa todennut naisen tissien olevan ratkaisu maailman nälänhätään. Vaikka mies myöntää kenties menneensä kommenteissaan hieman liian pitkälle, ei tilanteessa silti ollut hänestä mitään uutisoitavaa.

– Tämä nainen tyrkytti itseään koko keikan ajan. Hänellä oli valtavat rinnat, jotka lepäsivät kaiteella varmaan kuuden ensimmäisen biisin ajan. Ajattelin, että okei, tämä nainen haluaa huomiota, annetaan sitä hänelle. Sitten hän heitti jättimäiset rintaliivinsä lavalle juuri ennen The Sound Of Silencea, joten päätin hieman hassutella. Saatoin ehkä vetää hieman överiksi, mutta niin minulla on tapana. Se tilanne oli vain niin hysteerinen, Draiman selittää.

– Se, että tällaisesta tapauksesta ylipäänsä uutisoidaan ja millä tavalla, kertoo hyvin selvästi, ketkä ovat niitä pateettisia parasiitteja, joilla ei ole mitään tietoa oikeasta journalismista millään tasolla. Anteeksi nyt että sanon näin, mutta tämähän on vielä rock ’n’ rollia, onhan? laulaja nauraa ja jatkaa:

– Hyvät naiset ja herrat: tervetuloa uuteen aikakauteen, jossa jokainen pahoittaa mielensä kaikesta, kaikkea täytyy pehmittää ja jokaista osoitetaan sormella mitättömistä typeryyksistä!

Lisää luettavaa