Disturbed-nokkamies pahoittelee faninsa julkista nöyryytystä: Yritin vain patistella häntä osallistumaan

Viime viikolla uutisoimme Disturbed-solisti David Draimanin verbaalisesta hyökkäyksestä keikalla puhelintaan räplänneen katsojan kimppuun. Selkkauksesta tallennetun videon herätettyä aikamoista kalabaliikkia konserteissa käyvien massojen keskuudessa, tylytyksen kohteeksi joutunut ja orkesterin ex-faniksi tapahtuneen johdosta julistautunut Shannon Pardue -niminen nainen astui männä viikolla esiin ja avautui kokemuksestaan Dallas Observerille. Pardue selitti tekstailleensa vain huolestuneen äidin ominaisuudessa raemyrskyn armoilla olleen tyttärensä kanssa ja lisäsi jättävänsä vastaisuudessa ainakin Draimanin tähdittämät rock-konsertit kokemansa julkisen nöyryytyksen vuoksi suosiolla väliin.

Tieto asioiden oikeasta laidasta on nyt kiirinyt myös Disturbed-leiriin ja Draiman kiirehtikin antamaan aiheesta Loudwire-verkkolehdelle seuraavanlaisen lausunnon:

”Kun tein mitä tein, en yrittänyt työntää häntä pois vaan vetää hänet mukaan”, mies aloittaa. ”Olen tehnyt niin jo vuosia, useimmiten silloin, kun huomaan jonkun yleisössä olevan passiivinen. Silloin he reagoivat positiivisesti, ’hei, hän huomasi minut. Hän todella tarkkailee meitä. Minun on parasta osallistua jos hän kerran huomioi minut’, ja niinpä he osallistuvat enemmän. On valitettavaa että tässä tapauksessa asiat menivät toisin”.

Draiman suunnittelee luopuvansa tavastaan selkkauksen herättämän kohun johdosta: ”Voin vain sanoa, että tällä hetkellä harkitsen vakavasti luopuvani kyseisestä tavasta osana live-repertuaariani, sillä sama voi tapahtua uudelleenkin. Enhän minä voi tarkalleen tietää kulloisenkin henkilön taustoja ja todellista tilannetta.”

Mies pahoittelee aiheuttamaansa mielipahaa ja toteaa katuvansa käytöstään: ”Minulla on tilanteesta paha mieli ja olen pahoillani. En koskaan haluaisi kenenkään lähtevän keikaltamme huonoilla fiiliksillä. Koko homman idea on saada yleisö osallistumaan ja voimainsa tuntoon ja silloin tällöin joudun olemaan hieman hyökkäävä efektin aikaansaamiseksi. Kadun sitä, että hän koki tulleensa kaltoin kohdelluksi.”