DJ:t ovat todella kornia ja laimeaa porukkaa, sanoo Ruisrockissa kaksi keikkaa heittävä tuottaja/DJ

13.6.2016 09:57

Kaliforniasta maailmalle ponnistanut tuottaja, DJ ja säveltäjä Diplo on yksi alansa kuumimpia nimiä. Diplo, oikealta nimeltään Thomas Wesley Pentz, on tuottanut ja tehnyt kappaleita muun muassa Beyoncélle, Justin Bieberille, Usherille, Madonnalle ja M.I.A.:lle omien projektiensa lisäksi.

Tänä kesänä Diplo saapuu Ruisrockiin kahdelle keikalle. Perjantaina 8. heinäkuuta lavalle nousee Diplon ja Skrillexin muodostama Jack Ü -duo, lauantaina 9.7. Ruissalon festivaaliväkeä tanssittaa puolestaan Major Lazer, jonka Lean On -single on tällä hetkellä Spotifyn kaikkien aikojen streamatuin kappale.

Diplo itse ei kuitenkaan pidä itseään minään supertähtenä. Billboardin haastattelema tuottaja-DJ ihmettelee koko kulttuurin valtavaa suosiota, joka tulee miehen ennusteen mukaan hiipumaan hyvinkin nopeasti.

– DJ:t ovat maailman korneinta porukkaa. Emme me ole mitään julkkiksia, emme ole kuuluisia mistään oikeasta syystä. Olemme… todella laimeaa porukkaa, Diplo puistelee päätään.

– Calvin Harrisia ja koko touhulle naureskelevaa Dillon Francisia lukuun ottamatta tämä tyhmä kulttuuri on uppoava laiva. Valitettavasti olen osa sitä, mutta pelaan silti mukana.

Major Lazer, johon kuuluu Diplon lisäksi jamaikalaslaulaja Walshy Fire sekä trinidadilainen DJ Jillionaire, julkaisee tammikuussa 2017 uuden albumin, joka Diplon mukaan näyttää faneille Major Lazerin olevan oikea yhtye eikä vain geneerinen biittikone.

Lisää luettavaa