Don Johnson Big Bandiltä uutta musiikkia – koronavirus teki yhtyeelle källit singlebiisin suhteen

1.4.2020 09:27

Onko ollut Don Johnson Big Bandiä ikävä? Mikäli näin on päässyt käymään, meillä olisi kerrottavana hyviä uutisia. Yhtyeen taustavoimat tiedottavat kolmesta asiasta: 1) orkesterin esikoislevy julkaistaan uudelleen vinyylinä, 2) bändiltä on tulossa myös uusi albumi ja 3) tämän albumin ensimmäinen single on nyt julki. Hyvä!

Uuden singlen nimi on Girl/Boy, kuuntele kappale alempaa. Biisillä on mukana myös suomalais-ranskalainen popduo Eva + Manu. Hivenen onnettomasti kappaleella yllytetään ihmisiä läheisempään fyysiseen kanssakäymiseen, mikä nyt koronaepidemian aikaan ei ole paras mahdollinen idea.

”Emme tietenkään osanneet aavistaa, että iloinen bilehenkinen biisimme ihastumisesta, rakastumisesta ja fyysisestä vetovoimasta julkaistaisiin hetkellä, jolloin baarit, ravintolat, kahvilat ja yökerhot on suljettu, ja suunnilleen koko maailma istuu kotikaranteenissa. Mutta olkoon tämä kappale toiveikas näkymä valoisammasta tulevaisuudesta, jolloin kaikenlainen fyysinen ja sosiaalinen läheisyys on taas sallittua!” Tommy Lindgren kertoo tiedotteessa.

Tulevan levyn nimi on puolestaan Digital Physical, ja sen on tarkoitus tulla julki syksyllä 2020. Levy on nimensä mukaisesti jatkoa vuoden 2018 Physical Digitalille. ”Siinä missä Physical Digital oli fyysinen digitaalinen albumi, Digital Physical on digitaalinen fyysinen albumi. Levyt ovat erilaisia myös sisällöltään. Molemmat ovat todella kovia”, sanoo rumpali Kari Saarilahti.

Ennen uutta albumia orkesteri tuo ensimmäistä kertaa saataville vinyylipainoksen vuonna 2000 julkaistusta Support de Microphones -debyytistä. Juhlapainos tulee saatavilla 5. kesäkuuta.

Lisää luettavaa