Doom metal -veteraani laukoo sakeita väitteitä: Korona on ihmisten harventamiseen kehitetty ase ja hallitus ohjailee säätä

AOP

Scott "Wino" Weinrich tarpoo syvällä salaliittoteoriasuossa.

Monissa liemissä keitetty, muun muassa doom metal -pioneeri Saint Vitusista, The Obsessedista, Shrinebuilderista ja The Hidden Hanidsta tuttu Scott ”Wino” Weinrich perui hiljattain sooloesiintymisensä Pscyho Las Vegas -tapahtumassa. Syy Weinrichin perumiseen oli se, että tapahtuman järjestäjä vaati esiintyjiä pitämään kasvomaskeja yllään aina silloin, kun nämä eivät olleet lavalla.

Weinrich kertoi asiasta Obsessed-yhtyeensä Facebook-sivujen kautta ja kertoi samalla uskovansa, että Covid-19 on laboratoriossa kehitelty biologinen ase, jonka tarkoituksena on ihmisen depopulaato. Weinrich sanoo ”tutkineensa asiaa” paljon – muun muassa katsellen videoita Youtubesta.

”Uskon, että virus on kehitetty ihmiskannan harventamisen työkaluksi ja siihen liittyvä pelko on tapa alistaa ja orjuuttaa sinut ja minut, tavalliset ihmiset. En voi siis hyvällä omallatunnolla esittää musiikkiani ympäristössä, jossa yksilöllisyys, vapaus ja oma tahto otetaan pois. En tule esiintymään Psycho Las Vegasissa, mutta se ei johdu pelosta, vaan periaatteesta”, Weinrich kirjoittaa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Weinrich kirjoittaa sosiaalisessa mediassa sakeita salaliittoteorioitaan. Muutama viikko sitten Weinrich julkaisi omalla Instagram-tilillään viattomalta vaikuttavan mainoksen Obsessed-yhtyeen omasta oluesta sekä Teksasin osavaltion yleisestä hehkuttamisesta, mutta kun saatetekstiä alkoi katsoa tarkemmin, alkoi sieltäkin löytyä merkkejä salaliitoista, joita Weinrich myöhemmin avasi kommenttiketjussa.

”Iso paha yrittää sabotoida tätä osavaltiolta säätä muokkaamalla, äänestyshuijauksella sekä laimentamalla sen ydintä sosialistisella, ei-valituksi tulleella sialla, mutta he eivät koskaan tule onnistumaan”, Weinrich kirjoitta.

”Iso paha” on tietysti hallitys ja sosialistinen sika viittaa todennäköisesti presidentti Joe Bideniin. Sään muokkaamisella Weinrich viittaa puolestaan HAARP-projektiin (High Frequency Active Auroral Research Program), josta on kehitelty useita salaliittoteorioita, joiden mukaan hallitus pystyy sen avulla muuttamaan säätä ja luomaan keinotekoisesti mullistavia luonnonilmiöitä. Weinrichin mukaan tällä ”HAARP-aseella” on aiheutettu muun muassa valtavia tulvia Teksasin Houstonissa vuonna 2017 sekä Fukushiman ydinonnettomuus.

Että semmoista sitten sieltä.

WINO STATEMENTTwo evenings ago, I received an email from Psycho Las Vegas, wherein they informed me, and other…

Julkaissut The Obsessed Torstaina 19. elokuuta 2021

View this post on Instagram

A post shared by Wino🗡 (@scottwinoweinrich)